WebÁruház

Szállítás és Garancia

Üdvözöljük az online áruházban!

1. Szabványos szállítási módunk az EMS, fedex, DHL. A szállítási határidő 3-5 munkanap. 2. Kérjük, erősítse meg szállítási címét, mielőtt megfizeti, kérjük, hagyja a telefonszámát a kapcsolatfelvételhez. Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet, és ellenőrizze az e-maileket a frissített információk beszerzése után. 3. A csomagátviteli idő általában 6-8 munkanapig tart, attól függően, hogy milyen célállomást, ünnepeket és a postai szolgáltatáson kívüli tényezőket. Ha késik, kérjük türelemmel. Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Honlapunk használatával Ön elfogadja a felhasználási feltételeket és az üzletpolitikáinkat. Kérjük, olvassa el figyelmesen, mielőtt bármilyen vásárlást végezne. Nem vállalunk felelősséget semmilyen felelősségért, amely a weboldalunkkal való visszaélés miatt keletkezik! Köszönöm a megértést. Szállítás Általában 12 órán belül kiszállítjuk a megrendelést, ha a megrendelt termék raktáron van. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készletünk folyamatosan változik, és a weboldalunkon található összes termék nem lesz raktáron a vásárláskor. Ha a megrendelés nincs raktáron, azonnal kapcsolatba lépünk Önnel e-mailben; Tehát kérjük, adjon meg érvényes e-mail címet a kapcsolatfelvételhez. Ha az Ön terméke nincs raktáron, akkor 1-2 napig tart, hogy feldolgozzuk a megrendelést

. Az összes termékünk az EMS, az USPS, a DHL vagy a TNT. Miután elküldtük a megrendelést, nyomkövetési számot és követési eljárást fog kapni az e-mail címére, majd nyomon követheti a megrendelés állapotát.

Csere- és visszatérítési irányelvek

Az átváltás elfogadható okai a következők: Helytelen tételt küldünk a rendelésből. A termék (ek) hibás. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot 24 órán belül, amikor megkapja a csomagot. segítünk vásárolni. A termék (ek) helytelen méretűek; Ebben az esetben, ha megkapjuk az elemeket, és a méret megfelelő, akkor ugyanazt az elemet küldjük vissza neked. Ellenkező esetben kérjük, vegye figyelembe, hogy a költségeket a raktárba kell szállítania. És ha megtartja az elemeket és új tételeket vagy új méretet rendez. Kérjük, ne tegye, hogy vissza kell küldenie a tárgyakat a raktárunkba.

Visszatérési és csere irányelv

Ha helytelen elemeket helyez el, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot 24-48 óra múlva, amikor megvan a csomag. segítünk vásárolni. A további cserék (visszatérés és újraküldés) szállítási költségei az ügyfél felelőssége. És ha nem szereted az elemeket, a vásárló a raktárunkból a visszatérítési költséget és a szállítási költséget fizeti. Szükségünk van arra, hogy ne használd csak a "Beats polcdobozt", amikor visszaszállítod az árut. Kérjük, csomagolja a Beats dobozot egy külső, különálló szállítási dobozba. További kérdésekért forduljon hozzánk és a címhez (ez a cím nem fogadhatja el a visszatérést). Visszatérési címet küldünk Önnek, de kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először online. Áruházunk fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a visszaküldött termékeket, hogy megállapítsa, hogy a termék kopott, használt vagy megváltozott. Ha a visszaküldött Beats nem újrafeladható állapotban van, akkor a szállítási díjat a hitelkártyád terheli, és a Beats visszaküldi az ügyfélnek. A vásárló szállítási költségeket fizet a termékeknek a boltba való visszajuttatására, és a szállítási díjat hozzáadjuk az összes cseréhez. Visszatérítés után a visszaadott tétel megérkezését követően a hitelkártyára kerül sor.
Vissza
KÖVETKEZŐ NAPI SZÁLLÍTÁS - RENDELÉS | INGYENES STANDARD UK SZÁLLÍTÁS MINDEN 50'000Ft feletti megrendelésre INGYENES VISSZATÉRÉS